Sticky Parts™

De Beverspijken 20 K
5221 ED 's-Hertogenbosch
Mobiel: 06 - 24 69 66 49
E-mail: info@stickyparts.nl

Sticky Parts™

De Beverspijken 20 K
5221 ED 's-Hertogenbosch
Mobiel: 06 - 24 69 66 49
E-mail: info@stickyparts.nl

Restoring
Sticky Parts

Beste klant.

 

True Colors heeft jarenlange ervaring met het herstellen van Sticky Parts™, onderdelen met een softlak, de zogenoemde kleverige interieurdelen, waar vele automerken last van hebben. Het komt veel voor bij Ferrari en Maserati, maar net zo goed bij andere Italiaans merken alsook de West- Europese merken.

 

De coating van deze onderdelen vervalt o.a. onder invloed van UV licht, tot een steeds erger plakkende en zachte laag die uiteindelijk het best te beschrijven is als ‘natte drop”. Dit is een verschijnsel dat niet wenselijk en zeer vervelend kan zijn.

 

Vervanging is vaak zeer duur. Soms zijn onderdelen niet meer leverbaar en wanneer ze geleverd kunnen worden, hebben ze dezelfde coating die ook weer zal gaan plakken.

De oplossing is; alles ontdoen van deze vervallen coating, onderdelen weer opnieuw voorzien van kleur, symbolen en aanduidingen en afwerken met een nieuwe harde coating die wel glad aanvoelt. De gerenoveerde ‘plakdelen’ zijn beter dan nieuw, hebben dezelfde kleur en uitstraling. Ze gaan niet meer plakken en zijn goed schoon te houden. U krijgt er levenslange garantie op. U zult geen spijt hebben en blij zijn met herstel van deze kostbare en mooie onderdelen van uw auto. Daar staan wij voor in.

 

Met vriendelijke groet,

Martin de Ridder
True Colors

 

Nog even geduld, binnenkort volgt hier onze nieuwe website. 

Voor vragen, offertes en opdrachten neem contact op via het contactformulier:


    Van harte welkom op onze website
    Martin de Ridder
    True Colors | Sticky Parts™

    © 2016 Sticky Parts™ | Exclusieve Herstelservice voor Autointerieurs